Behöver du perforerad plåt?

Perforerad plåt eller hålplåt är en form av plåt som kan användas för en mängd ändamål. Bland annat kan perforerad plåt användas till maskinskydd, fasader, filter, sållplåtar, möbler, butiksinredning och mycket mer. Plåt som är perforerad är alltså plåtar med hål i samma storlek. Du som är på jakt efter detta, du kan vända dig till SPG Metall AB. Det är ett företag som är en komplett leverantör av saker för industrin.

De har sträckmetall, gångdurk, svetsade galler, nät, perforerad plåt, metallduk med mera. De har ett eget lager så leveransen på det du önskar kan gå snabbt. Du kan komma med egna önskemål kring dimensioner och material. De har redan nu kunder inom verkstadsindustrin och byggnadsindustrin.

Satsa på plåt som är perforerad

Du som har behov av perforerad plåt, du kan få detta i olika format, olika tjocklek, och olika former på hålen. Det kan vara runda hål eller kvadratiska hål, så att det passar det du ska ha det till. SPG Metall AB grundades av Gunnar Ekelund 1977 och de är ett handelsföretag. De har specialiserat sig på ett antal olika saker inom metall, galler och plåt.

Om du besöker dem på deras hemsida så kan du se vad de erbjuder för olika sorters produkter. Det finns även kataloger att kolla i, samt att det finns PDF: er med perforerad plåt och de andra materialen, med vad de kommer i för format, tjocklek och så vidare. Det går även att kontakta företaget direkt så kan de berätta mer.